Coneix a la Junta Directiva

David Yudes

President

“Fa molt temps que a Catalunya veiem com el món de la dansa no acaba de funcionar ni d’evolucionar. Estic convençut que una comunitat més forta i unida arribarà a revertir aquesta situació. Des d’aquesta associació ens comprometem a aportar el nostre granet de sorra, d’una manera sana i només pel bé de la dansa.”

Salvador Martínez

Vicepresident

“Sempre pensem que anar a fora o el de fora és el millor, però ja es hora de començar a valorar el que tenim a casa! La comunitat de dansa a Catalunya necessita una ajuda per tirar endavant i des de l’associació intentarem fer tot el possible per potenciar-la i unir-la de la manera més sana i honesta possible.”

Helena Balla

Assessoria i administració

“Amb aquesta associació pretenem crear un vincle d’argermanament entre tota la comunitat de dansa de Catalunya. Des de la sinceritat i la unió per tal de potenciar-la i fer-la créixer.”

Orión Picó

Tresorer

“Us sona la frase: “Treballes? Sí, sóc ballarí. Però, a què et dediques?” Un dels nostres objectius és dissoldre-la i dignificar la dansa com qualsevol altre professió.”

Júlia Roca

Cap de màrketing i web

“Crec que en cap lloc del món és tan difícil unir una comunitat com passa amb la comunitat de la dansa a Catalunya. Des de l’AIBC ens comprometem a canviar-ho, perquè els ballarins ho volem, ho necessitem i ens ho mereixem. I tu què en penses?”

Pau Pujol

Cap de xarxes socials

“Dedicar-se a la dansa a Catalunya és un acte de valentia; significa lluitar contra la desconeixença general, la falta de suport institucional i sovint acaba obligant-te a emigrar. A través de l’AIBC volem ajudar a canviar aquesta situació, fent la dansa al nostre país més accessible i assolible per tots.”

Jaume Costa

Assessoria

“La dansa, més enllà del treball, el sacrifici i l’esforç personal i individual, no deixa de ser una disciplina artística que necessita del treball i la cohesió en equip. És hora de crear una comunitat unida a Catalunya que treballi en una mateixa direcció i prioritzi el benestar i el desenvolupament de les noves generacions més enllà dels interessos personals”